Γιάννησ Αντετοκούνμπο Σεπολια / Οι φίλοι του, τα παιδιά της γειτονιάς του με τα οποία μεγάλωσε μαζί ο έλληνας super star του nba, τιμούν το δικό τους.

Γιάννησ Αντετοκούνμπο Σεπολια / Οι φίλοι του, τα παιδιά της γειτονιάς του με τα οποία μεγάλωσε μαζί ο έλληνας super star του nba, τιμούν το δικό τους.. Σε αυτή τη γειτονιά κατέφυγαν ως παράνομοι (παράτυποι) μετανάστες οι γονείς του. O διευθυντής του athens film office, στάθης καλογερόπουλος, μίλησε στην ερτ για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν στο. Γιάννης αντετοκούνμπο είναι ζωντανή διαφήμιση της ελλάδας, κυρίως γιατί το έχει επιλέξει ο ίδιος. Οι φίλοι του, τα παιδιά της γειτονιάς του με τα οποία μεγάλωσε μαζί ο έλληνας super star του nba, τιμούν το δικό τους. Η απίστευτη διαδρομή από τα σεπόλια στο νβα!

Ημέρα γιορτής στα σεπόλια για τους antetokounbros! Ένα παιδί που έζησε δύσκολα, πέρασε πολλά, αλλά το ταλέντο του και η δουλειά του τον… απογείωσαν. Οκτώ χρόνια πέρασαν από τότε που ο γιάννης αντετοκούνμπο ξεκίνησε το μοναδικό του ταξίδι στο νβα, τότε που. Στην παλιά γειτονιά του giannis antetokounmpo, που πρόσφατα πήρε μέρος στις διαδηλώσεις στις ηπα, το γνωστό γκραφίτι στο γηπεδάκι του τρίτωνα, εμπλουτίστηκε και στέλνει. Ο γιάννης αντετοκούνμπο που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή κατακτώντας το βραβείο του mvp για τη φετινή σεζόν στο nba, δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και βρέθηκε το απόγευμα του σαββάτου στο.

Antetokoynmpo Ayto Poy Egine Sta Sepolia Einai Trofh Gia Thn Psyxh 8a Paizw Sthn E8nikh Oso Eimai Ygihs
Antetokoynmpo Ayto Poy Egine Sta Sepolia Einai Trofh Gia Thn Psyxh 8a Paizw Sthn E8nikh Oso Eimai Ygihs from i1.prth.gr
Ο αντετοκούνμπο με τη φανέλα των μιλγουόκι μπακς. Λαμπρή γιορτή που θυμίζει… nba με αστέρες του μπάσκετ έχει στηθεί προς τιμήν του γιάννη αντετοκούνμπο και των αδερφών του, εκεί που ξεκίνησαν όλα! Η πορεία του γιάννη αντετοκούνμπο από τα σεπόλια στο nba σε ένα βίντεο. Μία μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση των δικών του παπουτσιών στο ζάππειο, ο mvp του nba γιάννης αντετοκούνμπο βρέθηκε στα σεπόλια για να δει από κοντά την τελική φάση του 3on3 που διοργανώνει μαζί με τα αδέλφια του. Γιαννη ντασκα αυτό είναι το γήπεδο του τρίτωνα στα σεπόλια,δίπλα στην οδό δυρραχίου,πολύ κοντά στη γέφυρα ροσινιόλ στον κηφισό. O διευθυντής του athens film office, στάθης καλογερόπουλος, μίλησε στην ερτ για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν στο. Η απίστευτη διαδρομή από τα σεπόλια στο νβα! Μια από τις πιο παλιές γειτονιές της αθήνας που έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με τον γιάννη αντετοκούνμπο είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς, τόσο για φαγητό και γλυκό, όσο για καφέ και ποτό.

O γιάννης αντετοκούνμπο επιστρέφει απόψε στο γήπεδο του τρίτωνα ως mvp του νβα και η γειτονιά που μεγάλωσε ο έλληνας σούπερ σταρ των μιλγουόκι μπακς είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον greek freak!

Από τις γειτονιές των σεπολίων, στις αμερικάνικες μεγαλουπόλεις και από τα γήπεδα του ζωγράφου, σε εκείνα του. Λαμπρή γιορτή που θυμίζει… nba με αστέρες του μπάσκετ έχει στηθεί προς τιμήν του γιάννη αντετοκούνμπο και των αδερφών του, εκεί που ξεκίνησαν όλα! Μια από τις πιο παλιές γειτονιές της αθήνας που έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με τον γιάννη αντετοκούνμπο είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς, τόσο για φαγητό και γλυκό, όσο για καφέ και ποτό. O διευθυντής του athens film office, στάθης καλογερόπουλος, μίλησε στην ερτ για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν στο. Ο γιάννης αντετοκούνμπο που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή κατακτώντας το βραβείο του mvp για τη φετινή σεζόν στο nba, δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και βρέθηκε το απόγευμα του σαββάτου στο. Η απίστευτη διαδρομή από τα σεπόλια στο νβα! Κρατά ελληνικές σημαίες όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, χωρίς δεύτερη σκέψη, εκφράζει την. Σε αυτή τη γειτονιά κατέφυγαν ως παράνομοι (παράτυποι) μετανάστες οι γονείς του. O γιάννης αντετοκούνμπο επιστρέφει απόψε στο γήπεδο του τρίτωνα ως mvp του νβα και η γειτονιά που μεγάλωσε ο έλληνας σούπερ σταρ των μιλγουόκι μπακς είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον greek freak! Ο δις mvp στο nba, συγκέντρωσε τρόφιμα και τα έδωσε στην εκκλησία του αγίου μελετίου στα σεπόλια, την γειτονιά που μεγάλωσε, προκειμένου να δοθούν σε. Μία ακόμη όμορφη κίνηση ανθρωπιάς έκανε ο γιάννης αντετοκούνμπο. Οκτώ χρόνια πέρασαν από τότε που ο γιάννης αντετοκούνμπο ξεκίνησε το μοναδικό του ταξίδι στο νβα, τότε που. Γιαννη ντασκα αυτό είναι το γήπεδο του τρίτωνα στα σεπόλια,δίπλα στην οδό δυρραχίου,πολύ κοντά στη γέφυρα ροσινιόλ στον κηφισό.

Λίγες εβδομάδες πριν από το παγκόσμιο κύπελλο στην κίνα, ο γιάννης αντετοκούνμπο βλέπει το πρόσωπό του και σε ένα ανοικτό γήπεδο στο προάστιο wanliu του πεκίνου!. Φθάνει τις επόμενες ημέρες στην ελλάδα, ο γιάννης αντετοκούνμπο και το ερχόμενο σάββατοκύριακο, στα σεπόλια και το γήπεδο από όπου ξεκίνησε, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ 3x3. Η απίστευτη διαδρομή από τα σεπόλια στο νβα! Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «greek freak» για τη ζωή του γιάννη αντετοκούνμπο για λογαριασμό του disney+. Ημέρα γιορτής στα σεπόλια για τους antetokounbros!

O Giannhs Antetokoynmpo Moirase Koytes Me Trofima Sta Sepolia A8hna 9 84
O Giannhs Antetokoynmpo Moirase Koytes Me Trofima Sta Sepolia A8hna 9 84 from www.athina984.gr
Οι φίλοι του, τα παιδιά της γειτονιάς του με τα οποία μεγάλωσε μαζί ο έλληνας super star του nba, τιμούν το δικό τους. Όμως ήθελε ό,τι κάνει στον αθλητισμό να είναι μαζί με τον μεγάλο του αδελφό θανάση, οπότε το μπάσκετ άρχισε να. Ο γιάννης αντετοκούνμπο λάτρευε το ποδόσφαιρο επειδή έπαιζε και ο πατέρας του. Μία ακόμη όμορφη κίνηση ανθρωπιάς έκανε ο γιάννης αντετοκούνμπο. Η πορεία του γιάννη αντετοκούνμπο από τα σεπόλια στο nba σε ένα βίντεο. Μπορεί ο γιάννης αντετοκούνμπο να είναι πια ένας από τους θρύλους του μπάσκετ, ωστόσο φαίνεται πως δεν ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε. Ημέρα γιορτής στα σεπόλια για τους antetokounbros! Στην παλιά γειτονιά του giannis antetokounmpo, που πρόσφατα πήρε μέρος στις διαδηλώσεις στις ηπα, το γνωστό γκραφίτι στο γηπεδάκι του τρίτωνα, εμπλουτίστηκε και στέλνει.

Ένα παιδί που έζησε δύσκολα, πέρασε πολλά, αλλά το ταλέντο του και η δουλειά του τον… απογείωσαν.

Λαμπρή γιορτή που θυμίζει… nba με αστέρες του μπάσκετ έχει στηθεί προς τιμήν του γιάννη αντετοκούνμπο και των αδερφών του, εκεί που ξεκίνησαν όλα! Το γήπεδο στα σεπόλια έχει πλέον τη μορφή του (pic) newsroom. Ο γιάννης αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του αποθεώθηκαν στα σεπόλια και στη γιορτή που έγινε στο γήπεδο όπου ο mvp του νβα έκανε τα πρώτα βήματά του στο μπάσκετ. Ημέρα γιορτής στα σεπόλια για τους antetokounbros! Η πορεία του γιάννη αντετοκούνμπο από τα σεπόλια στο nba σε ένα βίντεο. Φθάνει τις επόμενες ημέρες στην ελλάδα, ο γιάννης αντετοκούνμπο και το ερχόμενο σάββατοκύριακο, στα σεπόλια και το γήπεδο από όπου ξεκίνησε, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ 3x3. Στην παλιά γειτονιά του giannis antetokounmpo, που πρόσφατα πήρε μέρος στις διαδηλώσεις στις ηπα, το γνωστό γκραφίτι στο γηπεδάκι του τρίτωνα, εμπλουτίστηκε και στέλνει. Όταν ο γιάννης αντετοκούνμπο μαζί με τον μάνατζέρ του γιώργο πάνου συνάντησαν τον παραγωγό των «300» bernie. Ο γιάννης αντετοκούνμπο λάτρευε το ποδόσφαιρο επειδή έπαιζε και ο πατέρας του. Ο γιάννης αντετοκούνμπο που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή κατακτώντας το βραβείο του mvp για τη φετινή σεζόν στο nba, δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και βρέθηκε το απόγευμα του σαββάτου στο. O διευθυντής του athens film office, στάθης καλογερόπουλος, μίλησε στην ερτ για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν στο. Μπορεί ο γιάννης αντετοκούνμπο να είναι πια ένας από τους θρύλους του μπάσκετ, ωστόσο φαίνεται πως δεν ξεχνάει ποτέ από που ξεκίνησε. Ο mvp του nba επέστρεψε στα σεπόλια και αποθεώθηκε (pics&vids)

Λαμπρή γιορτή που θυμίζει… nba με αστέρες του μπάσκετ έχει στηθεί προς τιμήν του γιάννη αντετοκούνμπο και των αδερφών του, εκεί που ξεκίνησαν όλα! Μία μέρα μετά την επίσημη παρουσίαση των δικών του παπουτσιών στο ζάππειο, ο mvp του nba γιάννης αντετοκούνμπο βρέθηκε στα σεπόλια για να δει από κοντά την τελική φάση του 3on3 που διοργανώνει μαζί με τα αδέλφια του. Σε αυτή τη γειτονιά κατέφυγαν ως παράνομοι (παράτυποι) μετανάστες οι γονείς του. Μια από τις πιο παλιές γειτονιές της αθήνας που έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με τον γιάννη αντετοκούνμπο είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς, τόσο για φαγητό και γλυκό, όσο για καφέ και ποτό. Φθάνει τις επόμενες ημέρες στην ελλάδα, ο γιάννης αντετοκούνμπο και το ερχόμενο σάββατοκύριακο, στα σεπόλια και το γήπεδο από όπου ξεκίνησε, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ 3×3.

Perasame Mia Mera Sta Sepolia Toy Giannh Antetokoynmpo
Perasame Mia Mera Sta Sepolia Toy Giannh Antetokoynmpo from www.nou-pou.gr
O διευθυντής του athens film office, στάθης καλογερόπουλος, μίλησε στην ερτ για τα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν στο. Κρατά ελληνικές σημαίες όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, χωρίς δεύτερη σκέψη, εκφράζει την. Όμως ήθελε ό,τι κάνει στον αθλητισμό να είναι μαζί με τον μεγάλο του αδελφό θανάση, οπότε το μπάσκετ άρχισε να. Ο γιάννης αντετοκούνμπο φαίνεται πως δεν είναι μόνο το καμάρι όλων των ελλήνων, αλλά και του μιλγουόκι. Λίγες εβδομάδες πριν από το παγκόσμιο κύπελλο στην κίνα, ο γιάννης αντετοκούνμπο βλέπει το πρόσωπό του και σε ένα ανοικτό γήπεδο στο προάστιο wanliu του πεκίνου!. Ημέρα γιορτής στα σεπόλια για τους antetokounbros! Ο mvp του nba επέστρεψε στα σεπόλια και αποθεώθηκε (pics&vids) Η απίστευτη διαδρομή από τα σεπόλια στο νβα!

Ο γιάννης αντετοκούνμπο λάτρευε το ποδόσφαιρο επειδή έπαιζε και ο πατέρας του.

Ο αντετοκούνμπο με τη φανέλα των μιλγουόκι μπακς. Κρατά ελληνικές σημαίες όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, χωρίς δεύτερη σκέψη, εκφράζει την. Γιάννης αντετοκούνμπο είναι ζωντανή διαφήμιση της ελλάδας, κυρίως γιατί το έχει επιλέξει ο ίδιος. Η πορεία του γιάννη αντετοκούνμπο από τα σεπόλια στο nba σε ένα βίντεο. Σε αυτή τη γειτονιά κατέφυγαν ως παράνομοι (παράτυποι) μετανάστες οι γονείς του. Γιαννη ντασκα αυτό είναι το γήπεδο του τρίτωνα στα σεπόλια,δίπλα στην οδό δυρραχίου,πολύ κοντά στη γέφυρα ροσινιόλ στον κηφισό. Ημέρα γιορτής στα σεπόλια για τους antetokounbros! Μια από τις πιο παλιές γειτονιές της αθήνας που έχει συνδεθεί στο μυαλό μας με τον γιάννη αντετοκούνμπο είναι γεμάτη από μικρούς θησαυρούς, τόσο για φαγητό και γλυκό, όσο για καφέ και ποτό. Γεννημένος το 1994, ο γιάννης είναι το τρίτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας αντετοκούμπο, που το1992 μετανάστευσε από. O γιάννης αντετοκούνμπο επιστρέφει απόψε στο γήπεδο του τρίτωνα ως mvp του νβα και η γειτονιά που μεγάλωσε ο έλληνας σούπερ σταρ των μιλγουόκι μπακς είναι έτοιμη να υποδεχτεί τον greek freak! Η απίστευτη διαδρομή από τα σεπόλια στο νβα! Ο γιάννης αντετοκούνμπο που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή κατακτώντας το βραβείο του mvp για τη φετινή σεζόν στο nba, δεν ξεχνά από πού ξεκίνησε και βρέθηκε το απόγευμα του σαββάτου στο. Λαμπρή γιορτή που θυμίζει… nba με αστέρες του μπάσκετ έχει στηθεί προς τιμήν του γιάννη αντετοκούνμπο και των αδερφών του, εκεί που ξεκίνησαν όλα!

Δείτε όλο το νήμα στο twitter σαν ένα μίνι ντοκιμαντέρ στα social media για την πορεία του γιάννη αντετοκούνμπο μέχρι σήμερα γιάννης αντετοκούνμπο. Φθάνει τις επόμενες ημέρες στην ελλάδα, ο γιάννης αντετοκούνμπο και το ερχόμενο σάββατοκύριακο, στα σεπόλια και το γήπεδο από όπου ξεκίνησε, θα πραγματοποιηθεί τουρνουά μπάσκετ 3x3.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama